Tutor Pass免費體驗現已登場!

Tutor Pass免費體驗現已登場!

*條款及細則: 1. 導師拒絕個案、導師只接受視像補習個案及DSE應屆考生除外2. 個案須符合市場價格要求 3. 受市場因素約束4. Tutor Circle 尋補將保留條款之最終決定權如有任何查詢,請聯絡尋補客服: Tutor Pass 專人優化導師檔案優先驗證學歷 提升70%曝光率可自選10個補習地區及4個補習科目享有優先推薦 客服支援 系統自動申請補習個案 保證配對1位學生* 優先推薦出現在推薦給學生的導師列表中頭3 無限量申請補習個案 月費 半年費 年費 $18 / $90 /半年 $162 / $78/ $468/半年 $936/ 立即購買 立即購買 立即購買 免費試用14 免費試用14 免費試用14 平均每月$15 平均每月$13.5 https://bit.ly/34ghboJ
*條款及細則: 1. 如導師可補學科在Lv4或以下、未持有正式DSE成績(如應屆DSE考生)、只接受視像補習個案、關閉自動申請功能、拒絕個案及個人檔案資料有錯漏除外 2. 個案須符合市場價格要求 (市價學費參考:https://www.tutorcircle.hk/tutitionfeereference.php) 3. 受市場因素約束 4. Tutor Circle 尋補將保留條款之最終決定權如有任何查詢,請聯絡尋補客服: $18 / $78/ 立即購買 月費 免費試用14 半年費 $90 /半年 $468/半年 立即購買 平均每月$15 免費試用14 年費 $162 / $936/ 立即購買 平均每月$13.5 免費試用14 Tutor Pass 專人優化導師檔案優先驗證學歷 提升70%曝光率可自選10個補習地區及4個補習科目享有優先推薦 客服支援 系統自動申請補習個案 保證配對1位學生* 優先推薦出現在推薦給學生的導師列表中頭3 無限量申請補習個案 https://bit.ly/34ghboJ
用家好評 優先配對體驗 想像不到,使用Tutor Pass只有兩星期已配對到學生。工作很忙,未必有時間每天查看最新補習個案。使用Tutor Pass後,系統自動幫我申請,都未趕得切login睇新case,就有人聯絡我啦! 朱老師 Mr Chu 香港中文大學,法律博士(JD Year 1 而家online sem得閒左好多,想搵多幾份補習,但喺telegram group見到啱自己嘅case都未必夠快手...於是我見到網站彈出黎問我想唔想知點樣快啲配對到學生,我就即刻禁入去睇下咩黎,發現左Tutor Pass依個新產品可以幫我提升曝光率,然後好快啲補習就排滿左day offschedule lu~ 馬老師 Ms Ma 香港科技大學 BBA In finance and Operations management Year 4 唔知你有冇試過申請極都冇補習?我有一排就係咁,搞到好多Day-off都冇機會幫人補習。自問自己成績都唔錯,朋友就話因為好多導師成績都唔錯,有競爭都難免。所以為左快啲搵到學生,我決定買Tutor Pass,見佢比起其他premium嘅服務都唔貴。點知,兩個星期後,就有CS聯絡我話有學生揀左我啦! 高老師 Mr Ko 香港高等教育科技學院,土木工程 Year 4
用家一致好評Tutor Pass月票方案 用家好評 優先配對體驗 朱老師 Mr Chu 想像不到,使用Tutor Pass只有兩星期已配對到學生。工作很忙,未必有時間每天查看最新補習個案。使用Tutor Pass後,系統自動幫我申請,都未趕得login睇新case,就有人聯絡我啦! 香港中文大學,法律博士(JD Year 1 馬老師 Ms Ma 香港科技大學 BBA In finance and Operations management Year 4 而家online sem得閒左好多,想搵多幾份補習,但喺telegram group見到啱自己嘅case都未必夠快手...於是我見到網站彈出黎問我想唔想知點樣快啲配對到學生,我就即刻禁入去睇下咩黎,發現左Tutor Pass依個新產品可以幫我提升曝光率,然後好快啲補習就排滿左day offschedule lu~ 唔知你有冇試過申請極都冇補習?我有一排就係咁,搞到好多Day-off都冇機會幫人補習。自問自己成績都唔錯,朋友就話因為好多導師成績都唔錯,有競爭都難免。所以為左快啲搵到學生,我決定買Tutor Pass,見佢比起其他premium嘅服務都唔貴。點知,兩個星期後,就有CS聯絡我話有學生揀左我啦! Year 4 高老師 Mr Ko 香港高等教育科技學院,土木工程

常見問題

保證配對一位學生是Tutor Pass服務的宗旨之一,我們以優先排序及推薦Tutor Pass導師 + 自動申請符合導師設定條件的方式來盡力達成這個目標。而限制方面,主要有以下兩項:第一,導師提出的學費範圍需要在市場價格內,如若是導師提出高於市價的學費,我們無法作出保證個案的承諾。第二,如導師被分配個案後,主動拒絕之個案是符合導師指定的地區、學費範圍等條件的話,當月配對數就不再作保證。
在整個Tutor Pass生效日期中,系統都會進行優先排序推薦的服務,也會自動申請符合導師設定條件的個案,導師一樣可以向客服進行諮詢疑難,索取建議,這些服務並不因任何因素終止或者影響權重。
不會的,我們並沒有對導師收取的學生數量作出限定,符合市價學費而沒有拒絕被分配補習的導師,可保證至少而不限於配對一個學生的。
Tutor Pass服務自審批後已經即刻投入服務,而因為家長/學生普遍需要幾天至兩週時間來選擇導師,所以會是漸見成效的,較難立刻就得到個案聯繫,如兩週過後導師都未經客服得到甚麼個案聯繫的話,建議導師可以WhatsApp留言諮詢Tutor Pass專屬客服67433643,客服會根據導師檔案及設定條件,綜合該段時間的補習環境判斷大致問題,跟您溝通協調以為您儘快成功配對個案。
這是成績Lv5以上,上門補習導師的大致收費參考表,具體學費設定可因學歷及教學經驗而有上下調整。https://www.tutorcircle.hk/tutitionfeereference.php 如導師該學科成績或教學經驗跟市價學費有差距,或者未能提供上門補習服務,請自行調整學費範圍至合理水平,或者WhatsApp留言諮詢Tutor Pass專屬客服67433643。